MCC

From rtgkomArkiv
Jump to: navigation, search

Videndeling, Systemudvikling og projektstyring, Ideer til masterprojekt, Litteratur, MasterProjekt

Denne webside, og de underliggende sider, bruges af Jens Andersen og Karl Bjarnason i relation til vores MCC projekt. Vi er nemlig i gang med en masteruddannelse på Roskilde Universitetscenter. Uddannelsen har det lidt lange navn "Master i Computer-mediated Communication". Vi (ja det er jeg, Karl som skriver disse linier) har været i gang siden i efteråret 2003 og vi bliver færdige her til sommer. Vi er lærere på Roskilde Tekniske Gymnasium og baggruden for at vi har begyndt på uddannelsen, er at vi vil forberede os bedst muligt på at undervise i det nye fag Kommunikation/IT, som fra efteråret 2005 indgår i HTX uddannelsen.

Det kan argumenteres for, at dette indhold, altså en slags log for vores arbejdsproces, bedre egner sig til en anden form, som fx. en web-log. Det kan også være, at disse sider senere flyttes et andet sted hen. Indtil videre vil vi dog bruge denne Wiki-web. Vi håber at få nye erfaringer med samarbejde i netmediet, og inviterer dig som har viden og synspunkter i relation til de emner vi skriver om, at deltage i opbygningen af vores web. Foreløbig hersker der lidt kaos, men vi vil forsøge at strukturere denne del af vores Wiki-web snarest.

Indtil videre har vi ikke anden vejledning til dig, som vil deltage, end at du helst skal definere dig som en bruger i systemet (og det kan du først når vi har installeret en mail-server) og bruge det bruger ID når du skriver i vores Wiki-web, og/eller på en anden måde tydeligt markere hvilke tekster du skriver.

Vi synes vi godt kan bruge denne Wiki på denne måde, da vi selv har installeret den på vores egen webserver i vores eget laboratorium. Hvis du selv gerne vil starte en helt ny diskussion, så behøver du din egen Wiki, og her, http://c2.com/cgi/wiki?WikiSquatting, kan du finde diskussion af problemstillingen og links til vejledning om hvordan du henter og installerer din egen wiki. Vær venlig og slå dig ikke ned i vores wiki.http://www.infed.org/thinkers/argyris.htm , http://www.infed.org/thinkers/et-dewey.htm , http://www.infed.org/archives/e-texts/e-dew-pc.htm , http://www.infed.org/hp-intro.htm , http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_intelligence#Verbal-linguistic , http://en.wikipedia.org/wiki/Learn , http://en.wikipedia.org/wiki/Organizational_learning , http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_Bateson , http://en.wikipedia.org/wiki/Epistemology , http://en.wikipedia.org/wiki/Knowledge

, http://en.wikipedia.org/wiki/European_Patent_Convention , http://en.wikipedia.org/wiki/Technology , http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_hammer , http://en.wikipedia.org/wiki/Copyright , http://www.advogato.org/article/7.html , http://slashdot.org/features/99/10/19/1032254.shtml

http://netpbm.sourceforge.net/doc/


The Music Animation Machine, http://www.well.com/user/smalin/mam.html